Yrityksemme

Piharakennuksien moderni valmistaja GardenHUS on pitkän linjan yritys, jonka juuret pohjautuvat puuseppätaitoon, hyvään luonnonmateriaalien tuntemukseen, yrittäjyyteen, sekä varsinaissuomalaiseen palveluosaamiseen.

Meille tärkeitä arvoja ovat tyytyväinen asiakas, tuotteiden ekologisuus, pieni hiilijalanjälki ja rehellinen yhteistyö. Tämä toimintamalli on siivittänyt meidät saavuttamaan nykyisen asemamme haluttuna piharakennusten toimittaja ja nämä arvot ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa. 

GardenHUS on yksi johtavista puutuotteiden valmistajista ja myyjistä Suomessa.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaille edullisia ja laadukkaita tuotteita, jotka tuovat iloa, mahdollisuuksia ja ratkaisuja asiakkaittemme arkeen ja juhlaan.

Parhaan ratkaisun syyt, meillä on

Ammattitaitoinen henkilöstö

Nopea toimitus varastosta

Alan paras teknologia

➍ Rahoitusmahdollisuudet 

➎ Edullinen hinta

Toimitamme asiakkaalle hyvissä ajoin piharakennuksen tekniset piirustukset, perustusohjeet ja kokoamisohjeet. Kokoamisohjeet ovat selkeälukuiset ja piharakennuksen rakentaminen onnisuu helposti, ja nopeasti. Kaikki tuotteemme on pakattu turvallisesti ja vedenpitävästi, kuljetusta, ja lyhytaikaista säilyttämistä varten.

Tarjoamme laadukkaita piharakennuksia kuten, -mökkejä, -varastoja, -saunoja, autotalleja, ja muita pihapiirin puurakenteisia monitoimitiloja.

Kaikki ehtomme noudattavat sähköisen kaupankäynnin lainsäädäntöä

GardenHUS tuotteiden myynnistä ja jakelusta vastaa (Sadealue Oy, Y-tunnus: 2828524-7) toimitamme GardenHUS piharakennuksia kaikkialle Suomeen.

Myyntitiimi

Puh:

+358 40 2545 295

Sähköposti:

myynti@gardenhus.fi
Pääkaupunkiseudun Muunneltavien Pihavarastojen Myyjä:

Peter Uski

Puh:

+358 40 254 0070

Sähköposti:

peter.uski@gardenhus.fi
Turun ja Lounais-Suomen Muunneltavien Pihavarastojen Myyjä:

Andrei Smirnov

Puh:

+358 40 025 1381

Sähköposti:

andrei.smirnov@gardenhus.fi
Savon Alueen Muunneltavien Pihavarastojen Myyjä:

Olli Myöhänen

Puh:

+358 45 118 1700

Sähköposti:

olli.myohanen@gardenhus.fi

Jätä yhteyspyyntö