Pihavarastot/ monitoimitilat

GardenHUS-pihavarasto on sopiva ratkaisu moneen eri säilyttämiseen ja tekemiseen 

Varastoja on saatavilla useita eri kokoja ja valikoimasta löytyy varastoja yhdellä tai kahdella sisäänkäynnillä. Varastot soveltuvat hyvin ympärivuotiseen säilyttämiseen ja ne suojaavat hyvin varastoidun tavaran sään vaihteluilta. 

Sopivan kokoisen varaston valinta on helppoa ja suurempiin varastoihin mahtuu ajamaan puutarhatraktorilla sisään. Varasto toimii hyvin myös monitoimitilana, harrastetilana tai vaikka treenikämppänä.

Parhaan ratkaisun syyt, meillä on

Ammattitaitoinen henkilöstö

Nopea toimitus varastosta

Alan paras teknologia

➍ Rahoitusmahdollisuudet 

➎ Edullinen hinta

GardenHUS-pihavarastot toimitetaan puuvalmiina sisä ja ulkopinnoiltaan. Voit pintakäsitellä puuvalmiin pinnan itsellesi sopivaksi ja varmistaa näin halutun lopputuloksen viimeistelyssä.

Tilaa nyt verkkokaupastamme itsellesi sopiva GardenHUS pihavarasto

Vajat on saatavilla useita eri kokoja, ja valikoimasta löytyy varastoja yhdellä tai kahdella sisäänkäynnillä. Vajat soveltuvat hyvin ympärivuotiseen säilyttämiseen. Sopivan kokoisen varaston valinta on helppoa, ja suurempiin varastoihin mahtuu ajamaan, puutarhatraktorilla sisään.

GardenHUS-rakoliiterit toimitetaan puuvalmiina, sisä ja ulkopinnoiltaan. Voit pintakäsitellä puuvalmiin pinnan itsellesi sopivaksi, ja varmistaa näin, halutun lopputuloksen viimeistelyssä.

Tilaa nyt verkkokaupastamme, itsellesi sopiva GardenHUS rakoliiteri

Rakoliiterissä säilytät halkoja ja puutavaraa sekä heinäpaaleja kuivina ympärivuoden

GardenHUS- rakoliiterit on tarkoitettu säilytettävän tavaran kuivana säilyttämiseen niin, että sisätilan ilmankierto on varmistettu rakoseinärakenteella.

Varastoja on saatavilla useita eri kokoja ja katso kaikki rakoiseinä varastot.

Piharakennuksia on saatavilla kaksi eri mallia. Suunnittelun lähtökohtana on ollut ekologisten materiaalien yhdistäminen ja hyvä sään kestävyys eri vuodenaikoina.

GardenHUS-aitta on moderni monikäyttötila, joka mahdollistaa monta eri piharakenneukselle asetettua haavetta todeksi.

Lisää ratkaisuja, ennemmän vaihtoehtoja

GardenHUS monipuolesta loppuasiakkaiden tarpeiden kattamista. Meidän kumppanit tarjoa eri hintasija ratkaisuja toimitettuna kotiisi. Tarjoukset vaihtelevat ja monelle tuotteille on ilmainen kotikuljetus.

Meille tärkeitä arvoja ovat tyytyväinen asiakas, tuotteiden ekologisuus, pieni hiilijalanjälki ja rehellinen yhteistyö. Tämä toimintamalli on siivittänyt meidät saavuttamaan nykyisen asemamme haluttuna piharakennusten toimittaja ja nämä arvot ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa. 

GardenHUS on yksi johtavista puutuotteiden valmistajista ja myyjistä Suomessa.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaille edullisia ja laadukkaita tuotteita, jotka tuovat iloa, mahdollisuuksia ja ratkaisuja asiakkaittemme arkeen ja juhlaan.

Pressutallit – edullinen / väliaikainen ratkaisu

GardenHUS tarjoa vaihtoehto ratkaisuja säilytyksen ja autotallin rakentamisen. Edullinen ratkaisu tai tilapäinen on nopeasti toimitettavissa, helposti pystytettävä ja heti valmis käyttöön.

Varastoja on saatavilla useita eri tyyppejä ja kokoja, katso kaikki varastot.

Parhaan ratkaisun syyt, meillä on

Ammattitaitoinen henkilöstö

Nopea toimitus varastosta

Alan paras teknologia

➍ Rahoitusmahdollisuudet 

➎ Edullinen hinta

Jätä yhteyspyyntö