Avaimet Käteen - Valmiit hirsirakennukset

GardenHUS tarjoa valmiit hirsirakennukset asennettuna pihallasi

Autotallin suuret sisätilat mahdollistavat kaiken auton ylläpitoon vaadittavan tavaran varastoinnin saman katon alla. Autotalliin mahtuu auton lisäksi polkupyörät, mönkijä tai moottoripyörä.

Rakennusmateriaalit ja GardenHUS pakettien lisätuotteet 

GardenHUS-piharakennus toimitetaan puuvalmiina sisä ja ulkopinnoiltaan. Voit pintakäsitellä puuvalmiin pinnan itsellesi sopivaksi ja varmistaa näin halutun lopputuloksen viimeistelyssä.

 

Tilaa nyt verkkokaupastamme itsellesi asennettu GardenHUS piharakennus.

GardenHUS-pihavarasto
on sopiva ratkaisu moneen eri säilyttämiseen ja tekemiseen

Varastoja on saatavilla useita eri kokoja ja valikoimasta löytyy varastoja yhdellä tai kahdella sisäänkäynnillä. Varastot soveltuvat hyvin ympärivuotiseen säilyttämiseen ja ne suojaavat hyvin varastoidun tavaran sään vaihteluilta. 

Sopivan kokoisen varaston valinta on helppoa ja suurempiin varastoihin mahtuu ajamaan puutarhatraktorilla sisään. Varasto toimii hyvin myös monitoimitilana, harrastetilana tai vaikka treenikämppänä.

Vajat on saatavilla useita eri kokoja, ja valikoimasta löytyy varastoja yhdellä tai kahdella sisäänkäynnillä. Vajat soveltuvat hyvin ympärivuotiseen säilyttämiseen. Sopivan kokoisen varaston valinta on helppoa, ja suurempiin varastoihin mahtuu ajamaan, puutarhatraktorilla sisään.

GardenHUS-rakoliiterit toimitetaan puuvalmiina, sisä ja ulkopinnoiltaan. Voit pintakäsitellä puuvalmiin pinnan itsellesi sopivaksi, ja varmistaa näin, halutun lopputuloksen viimeistelyssä.

Tilaa nyt verkkokaupastamme, itsellesi sopiva GardenHUS rakoliiteri

Laadukkaat ja kestävät piharakennukset

GardenHUS on piharakennusten ja puuosatoimitus pakettien valmistaja. Tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat piharakennukset tunnelmalliseen viihtymiseen ja tavaroiden varastointiin. GardenHUS piharakennukset on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, ja kaikki tuotteemme ovat ekologisia ja hiilineutraaleja.

Meille tärkeitä arvoja ovat tyytyväinen asiakas, tuotteiden ekologisuus, pieni hiilijalanjälki ja rehellinen yhteistyö. Tämä toimintamalli on siivittänyt meidät saavuttamaan nykyisen asemamme haluttuna piharakennusten toimittaja ja nämä arvot ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa. 

GardenHUS on yksi johtavista puutuotteiden valmistajista ja myyjistä Suomessa.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaille edullisia ja laadukkaita tuotteita, jotka tuovat iloa, mahdollisuuksia ja ratkaisuja asiakkaittemme arkeen ja juhlaan.

Parhaan ratkaisun syyt, meillä on

Ammattitaitoinen henkilöstö

Nopea toimitus varastosta

Alan paras teknologia

➍ Rahoitusmahdollisuudet 

➎ Edullinen hinta

Jätä yhteyspyyntö